Zlatna pravila uspeha

1.350rsd

  • EUR: 11 €

Autor: Brajan Trejsi

Izdavač: Harmonija knjige

Format: B5
Broj strana: 399
Pismo: latinica
Povez: meki
ISBN: 978-86-6035-681-1

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 00605 Kategorije: , Product ID: 3063

Opis

Ako se ste ikada bili u nedoumici oko autora ili govornika čija dela i predavanja mogu da inspirišu promene u vašem životu, moramo vam reći da tu nema dvoumljenja. Brajan Trejsi je jedan od najcenenjih pisaca, kako u krugovima publike, tako i krugovima psihologa, kritičara i uspešnih biznismena.

Knjiga „Zlatna pravila uspeha“ je delo koje sadrži sve one tehnike i strategije uspeha koje su vam neophodne na putu ka uspehu, bilo da započinjete svoj biznis ili ste profesionalac u svojoj oblasti. Najvažnije savete, Trejsi će vam dati u obliku saveta kako da postavite svoje kratkoročne i dugoročne ciljeve, oslobaćanje vaših potencijala, prevazilaženje odugovlačenja ali i uspostavljanje kontrole nad privatnim životom i ličnim partnerskim i prijateljskim vezama.

„Zlatna pravila uspeha“ su na neki način sinteza više Trejsijevih knjiga u jednoj zlata vrednoj hrestomatiji. Sve knjige su takođe u izdanju Izdavačke kuće Finesa: „Pojedi tu žabu“, „Ciljevi“, „Veština prodaje“, „Zaposlite i zadržite najbolje ljude“.

Primenite Trejsijeve savete i trud koji u to budete uložili će vam se višestruko vratiti, jer ćete postići izvanredne rezultate. Nekad je potrebno samo da promenite ugao gledanja, i vrata uspeha će vam se otvoriti!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Zlatna pravila uspeha”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…