Moć govora

990rsd

  • EUR: 8 €

Autor: Brajan Trejsi

Izdavač: Finesa

Format: B5
Broj strana: 164
Pismo: latinica
Povez: meki
ISBN: 978-86-82683-86-5

SKU: 00567 Kategorije: , Product ID: 2975

Opis

Tokom dugog niza godina, Brajan Trejsi je proučavao tehnike najboljih govornika na svetu. Uspeo je da prepozna i otkrije njihove tajne koje su se vremenom potvrdile u praksi, a koje vi možete da koristite da održite upečatljive govore, promocije, predavanja i prezentacije. Moć govora !!!

Pripremite uverljiv govor, bilo na neformalnom sastanku ili pred grupom ljudi. Trejsi kroz celu knjigu podstiče i neguje vaš stil, nudeći vam drugačije pristupe kako biste omogućili svoj pun izražaj. On će probuditi vaše samopuzdanje, učiniti da se opustite pred publikom i naučiti kako da do kraja održite pažnju.

Takođe će vam skrenuti pažnju na značaj govora tela i na veoma jednostavan način objasniti kako da napravite upečatljive prelaze sa jedne tačke na drugu i kako da završite govor za pamćenje.

Ova knjiga prevazilazi osnovne principe govorništva, upućujući vas u najmoćnije tajne impresionaranja publike, omogućavajući vam ne samo da efikasno komunicirate, već i da isto tako menjate mišljenja drugih o temama koje su suštinski važne za vaš uspeh.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Moć govora”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…