Kako uživati u životu i poslu

880rsd

  • EUR: 7 €

Autor: Dejl Karnegi

Izdavač: Finesa

Format: B5
Broj strana: 143
Pismo: latinica
Povez: meki
ISBN: 978-86-82683-64-3

SKU: 00562 Kategorija: Product ID: 2965

Opis

Da li ste ikada pomislili da mnogo vremena provodite na poslu? Da li zaboravljate na sebe i svoje potrebe? Jeste li prestali da se istražujete? Istina, to je nepravda, za to niste predodređeni – jer na Zemlji ne postoji niko nalik vama. Kako uživati u životu i poslu ?

Jasno je da svi želimo da nam život bude ispunjeniji, želimo da se budimo i ležemo sa osećajem harmonije i određenosti i da budemo svesniji svojih sposobnosti koje bi trebalo da koristimo na najbolji mogući način. Ova knjiga može značiti ključni momenat u vašem životu. Dozvolite autoru, Dejlu Karnegiju, da vam pomognu da veći deo svog radnog dana izrazite u granicama poslovnog zadovoljstva, a da najveći deo tog zadovoljstva ima uporište u vama.

Dok čitate stranice ove knjige, razmislite o sopstvenom pristupu životu i ljudima. Zatim radite na sopstvenom popisu i otkrijte koliko talenata i mogućnosti zapravo posedujete, za koje niste ni znali ili im niste pridavali dovoljno pažnje, i koliko zabave upotreba tih mogućnosti može da vam pruži.

Uživajte svoju jedinstvenost svakodnevno, naučite kako da živite.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kako uživati u životu i poslu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.