Ko smo?

Mi smo Centar za funkcionalnu pismenost “Apostrof” koji se bavi publikovanjem kvalitenih knjiga i njihovim plasmanom preko našeg Centra pismenosti PR

Naša misija

Naša misija je da nijedna dobra knjiga ne bude nezasluženo zapostavljena i zaboravljena, i da svaka knjiga nađe svog čitaoca, i svaki čitalac – svoju knjigu.

Šta mi radimo?

Nalazimo za vas dobre knjige, smeštamo ih u naš Salon knjiga, kao nekad pravi knjigoljupci i omogućavamo da u udobnosti svog doma, uz omiljenu šoljicu napitka, napravite virtulenu šetnju kroz riznicu objedinjenih znanja, mudrosti, iskustava i lepih reči. Da relaksirano odaberete baš ono što u ovom trenutku zadovoljava vaše potrebe i interesovanja…I da se ponovo sretnemo u narednoj poseti.

Salon knjiga za vas je uvek otvoren. Dovoljno je da naslov koji vas interesuje stavite u korpu, popunite podatke i pošaljete porudžbinu.

Takođe, po principu „ključ u ruke“, pretvaramo vaša autorska dela u knjigu – od uređivanja, lektorisanja, preloma i dizajna, pa sve do štampe. Vaše je samo da napišete.

Dakle, naš princip je „knjiga u ruke“.

Zato što svaki pisac koji drži do sebe treba da ima svog izdavača.

Ako želite da objavite knjigu, pišite nam na redakcija@salonknjiga.rs