13 pravila mentalno jakih žena

1.200rsd

  • EUR: 10 €

Autor: Ejmi Morin

Izdvač: Arete

Format: 20cm
Broj strana: 363
Pismo: latinica
God: 2020

 

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 00599 Kategorije: , , , Product ID: 3050

Opis

Sve više i više žena dobija podršku da pronađe svoj glas i da otkrije svoju moć. Ali da bi se to desilo, žene moraju da unaprede svoju mentalnu snagu. Suočavanje s mnoštvom teških problema – od seksualnog zlostavljanja do nejednakosti na radom mestu do ovladavanja različitim stilovima pregovaranja – zahteva psihičku čvrstinu. U ovoj ključnoj knjizi, istaknuti psihoterapeut i licencirani socijalni radnik, Ejmi Morin, daje ženama tehnike kojima će izgraditi svoj mentalni mišić – i što je jednako važno, uči ih šta ne treba da rade. Šta znači biti mentalno jaka žena? Baveći se suštinskim pitanjima kao što su seksizam, društvene mreže, društvena poređenja i društveni pritisak, Ejmi daje odgovor na ovo pitanje i nudi promišljene, inteligentne i praktične savete i konkretne strategije i kombinuje ih s ličnim iskustvima, pričama bivših pacijentkinja i kako dobropoznatim tako i neispričanim primerima žena iz raznih vrsta industrije i pop-kulture. Kroz celu knjigu, ona istražuje oblasti na koje žene – i društvo uopšte – moraju da se usredsrede kako bi postale (i ostale) mentalno jake.

Otkrijte svoju moć, ovladajte samopouzdanjem i otkrijte svoj autentični glas kako bi vam život bio pun smisla i radosti

Ejmi otkriva da zdrave, mentalno jake žene ne insistiraju na savršenstvu; ne porede se s drugima; ne smatraju ranjivost slabošću; ne dozvoljavaju da ih sumnja u sbe spreči da ostvare svoje ciljeve. Mudra, korisna i stojeći sa obe noge na zemlji, knjiga 13 pravila mentalno jakih žena može da pomogne svakoj ženi da se razvije i napreduje – i da samim tim unapredi i celo naše društvo.

Ova knjiga treba da bude na polici svake žene, na noćnom stočiću svake žene. Savetujem vam da kupite ovu knjigu, da pročitate ovu knjigu, ali što je još važnije, da podelite ovu knjigu sa svojim drugaricama kako bi i one mogle ponosno da dignu glavu ~ Ejmi Feris, autorka knjige Kako se udati za Džordža Klunija

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “13 pravila mentalno jakih žena”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…