Upravljanje projektima u građevinarstvu

3.480rsd

  • EUR: 29 €

Autor. Branislav Ivković, Željko Popović

Izdavač: Građevinska knjiga
Strana: 912
Povez: tvrdi
Pismo:
Format: B5
Godina izdanja:
ISBN: 86-395-0447-4

Nema na zalihi

Opis

Uskoro novo izdanje knjige Upravljanje projektima u građevinarstvu. Knjigu možete poručiti u pretplati po pretplatnoj ceni.

Upravljanje projektima u građevinarstvu živi sa studentima i u praksi već preko 20 godina. Njeno treće izmenjeno i dopunjeno izdanje sadrži veoma mnogo izmena i dopuna, nastalih kao posledica dodatnih istraživanja i rada autora na realizaciji investicionih projekata. Više od polovine prethodnog teksta i ilustracija je zamenjeno i inovirano, a dodati su i potpuno novi sadržaji, što je rezultiralo značajnim uvećanjem obima knjige. Može se istaći da su osnovni principi iskazani pre više godina i danas veoma aktuelni.

Oni pružaju dovoljno prostora za dalji istraživački i praktičan rad, pogotovu na definisanju konkretnih procedura i softverskih rešenja usaglašenih sa specifičnim uslovima realizacije projekata, a u okviru svakog poglavlja nudi se mnoštvo ilustrativnih primera i studija iz prakse.

Kada su u pitanju kompleksni investicioni projekti, za njihovu efikasnu realizaciju neophodna su naučno-tehnološka, organizaciona, pravna, ekonomska, informaciona i druga znanja. Veštinu njihovog objedinjavanja i valjanog usmeravanja ka realizaciji ciljeva projekta nazivamo upravljanje projektima (project management), a kada je u pitanju realizacija projekata u oblasti građevinarstva – upravljanje projektima u građevinarstvu (construction project management). Sva ova znanja namenjena su kako studentima osnovnih i postdiplomskih studija, tako i stručnjacima u praksi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Upravljanje projektima u građevinarstvu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…