Fizika Atlas

3.000rsd

  • EUR: 25 €

Autor: Hans Brojer

Izdavač: Građevinska knjiga

ISBN: 9788639504878
Povez: tvrdi
Format: 154 x 216
Pismo: latinica

Nema na zalihi

SKU: 00084 Kategorije: , , Oznake , , , , Product ID: 1611

Opis

Vodič kroz osnovna i najnovija naučno-istraživačka saznanja. Nesvakidašnja knjiga krcata saznanjima iz jedne značajne oblasti čovekovog interesovanja – fizike, saznanjima koja su rezultat strpljivog, upornog i mukotrpnog rada ogromnog broja ljudskih umova kroz vekove.

Samo neke od ključnih ličnosti fizike navedene su na kraju knjige kao najsjajnije zvezde u sazvežđu doprinosa svih stvaralaca koji su unosili zrno po zrno spoznaja o fizičkom svetu u veliku građevinu, koja se naziva fizika. Suvišno je isticati da je fizika u nama i oko nas i da svakodnevno, svesno ili nesvesno, tražimo u njoj odgovore na mnoga pitanja i probleme sa kojima se susrećemo. U tome bi trebalo da vam ova knjiga pomogne.

Knjiga je namenjena širokom krugu čitalaca, prvenstveno učenicima, studentima, tehničarima, inženjerima, profesorima, i svima onima koji žele da saznaju više o onome što ih svakodnevno okružuje i što svakodnevno koriste. Ova knjiga ima svoje mesto u svakoj kućnoj biblioteci, zajedno sa enciklopedijama, rečnicima i drugim knjigama sveznanja za mlađe i starije.

Dodatne informacije

Dimenzije 154 × 22 × 216 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Fizika Atlas”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…