13 pravila mentalno jakih ljudi

1.100rsd

  • EUR: 9 €

Autor: Ejmi Morin

Izdavač: Arete

Format: 20cm
Broj strana: 278
Pismo: latinica
God: 2020

Nema na zalihi

SKU: 00606 Kategorije: , , , Oznaka: Product ID: 3065

Opis

Knjiga Ejmi Morin, 13 pravila mentalno jakih ljudi, zasnovana je na njenom izuzetno popularnom istoimenom članku. Članak je prvobitno objavljen na sajtu lifehack.org, a onda ga je reizdao Forbs. Postao je viralan krajem 2016. godine, s više od osam miliona pregleda samo na Forbsu za sedam nedelja, što je Forbsov rekors, i od tada je više puta objavljivan u časopisima i na veb-sajtovima širom sveta. Ejmi je takođe „ekspert” za About.com, koji privlači više od osamdeset šest miliona korisnika mesečno.

Povratite sopstvenu moć, prihvatite promenu, suočite se sa svojim strahovima i uvežbajte svoj mozak za sreću i uspeh

Mentalno jaki ljudi ne gube vreme sažaljevajući sami sebe, ne brinu kako da udovolje drugima, ne troše energiju na ono što ne mogu da kontrolišu i ne zavide drugima na uspehu. Knjiga Ejmi Morin, 13 pravila mentalno jakih ljudi, dublje će istražiti ta goruća pitanja i ponuditi jednostavna, a opet efikasna, rešenja koja svi mogu da usvoje u skladu sa svojim vrednostima i dostignu sopstvenu definiciju uspeha tako što će povećati svoju mentalnu snagu. Ti univerzalni principi naučiće ljude kako da izmene negativne obrasce razmišljanja, kako da uspešno regulištu svoje emocije i da se ponašaju na produktivan način uprkos okolnostima. 13 pravila mentalno jakih ljudi biće 7 navika veoma uspešnih ljudi sledeće generacije.  

 Ako pokušavate da se otarasite nekih loših mentalnih navika i da očvrsnete, ovo je sjajan izvor ideja za početak ~ Ink.

 Veoma dubokoumne misli od Ejmi Morin, licenciranog kliničkog socijalnog radnika u njenoj novoj knjizi 13 pravila mentalno jakih ljudi. Preporučujem je ~ Džon Maksvel, autor knjige 21 neporeciv zakon liderstva 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “13 pravila mentalno jakih ljudi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.