12 pravila za život

1.920rsd

  • EUR: 16 €

Autor: Džordan Piterson

Izdavač: Harmonija

Str: 394

Format: 170×240

Povez: broš

God: 2018

SKU: 01500 Kategorije: , Product ID: 6897

Opis

12 pravila za život – protivotrov za haos

Ugledni klinički psiholog dr. Jordan Piterson, jedan od najuticajnijih intelektualaca našega doba, poznat je po svojim javnim predavanjima i angažmanu na društvenim medijima, a svetsku je slavu stekao bestselerom 12 pravila za život  koji je odmah po objavljivanju nedeljama bio na listama najprodavanijih knjiga.

U ovoj knjizi Peterson nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koje će svakome pomoći da dovede svoje misli, svoju ličnost i svoj dom u red i to ne pomoću površnih instant rešenja nego usvajanjem bitnih istina zajedničkih svim ljudima. Na najteža životna pitanja kao i ona o smislu i sreći života, Piterson odgovara direktno i sveobuhvatno, povezujući drevne mitove i tradicije, psihologiju, filozofiju i religiju sa otkrićima najnovijih naučnih istraživanja. To čini na vrlo upečatljiv i jednostavan način, pišući s puno humora i s mnoštvom konkretnih primera što sve knjigu čini zanimljivom i edukativnom tako da  12 pravila za život  sa zanimanjem čita najširi krug ljudi.

Pozivajući čitatelja da nađe ravnotežu između reda i haosa, slobode i odgovornosti, kreativnosti i discipline, Piterson istovremeno otkriva kako to konkretno učiniti, dajući  praktične i duboke savete kako urediti sopstveni život učinivši ga smislenijim i boljim. Korisna i podsticajna, utemeljena na izvrsnom spoju bogate zapadne baštine, savremene nauke i dugogodišnjeg iskustva u radu s ljudima, knjiga  12 pravila za život  će sigurno osvojiti i ovdašnje čitaoce svih generacija.

Dodatne informacije

Težina 504 g