Druga šansa

1.320rsd

  • EUR: 11 €

Autor: Robert Kiosaki

Izdavač: Finesa
God: 2018
Str: 404
Povez: broš
Format: 25 cm
Pismo: latinica
ISBN: 978-86-6303-033-6

SKU: 01559 Kategorije: , Product ID: 7136

Opis

Nova knjiga Roberta Kiosakija, “Druga šansa” je vaš vodič za novi početak! Od autora bestselera “Bogati otac siromašni otac” povodom dvadesetogodišnjice kompanije “Rich Dad”, stigla nam je nova knjiga i nova šansa za vaš život, vaš novac i naš svet.

“Druga šansa” je vodič koji će vam pružiti konkretne savete za razumevanje izazova informacionog doba i mogućnosti koje nam ono pruža.

Svetski problemi sa kojima se suočavamo se ne mogu rešiti od strane istih umova i ljudi koji su ih stvorili, a današnji svet zahteva sposobnost da se budućnost predvidi i da se pripremimo za ono što nas čeka.

Ova knjiga će vam pomoći da se pripremite za promene i izazove koji su pred nama. Sviđalo se nama ili ne, svi smo uključeni u najveći evolucijski događaj u ljudskoj istoroji. Industrijsko doba je gotovo i informaciono doba nastavlja da se ubrzava.

Budućnost pripada onima koji mogu i hoće da se usavršavaju, koriste prošlost za predviđanje budućnosti i preduzmu korake za stvaranje pozitivnih promena koje žele da naprave u svojim životima.

“Druga šansa” je vodič za razumevanje toga kako će prošlost oblikovati budućnost i kako možete da koristite alate i informacije da biste stvorili novi početak – za vaš život, vaš novac i naš svet.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Druga šansa”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…