Bogati otac/Siromašni otac

935rsd

  • EUR: 8 €

Autor: Robert Kiosaki

Izdavač: Finesa

Format: B5
Broj strana: 212
Pismo: latinica
Povez: meki
ISBN: 86-82683-14-8

SKU: 00542 Kategorije: , , Product ID: 2919

Opis

Recepti za finansijski uspeh se često tretiraju kao nedokučive tajne za one koji sa novcem ne umeju. Neki očevi to znaju bolje od drugih, ali češće ne posedaju takvo znanje da prenesu na svoje potomke, jer im je i samima bilo uskraćeno. Istina je da su nam svima ti recepti vrlo dostupni, ali njihova jednostavnost izaziva nevericu. Sumnjate? Ova knjiga će vam na jedan sistematičan i praktičan način pokazati važnost finansijske pismenosti i kontinuiranog razvoja.

Upoznajte oba oca, oba obrasca razmisljanja i delovanja, i opredelite se za jednog. Nije bitno u kojem ste životnom dobu, niti gde se nalazite, primena Kiosakijevih metoda će vas navesti da preispitate sve dosadašnje finansijske poteze, da uvećavate sumu na svom bankovnom računu i ulepšate svoj život. Da prestanete da radite za novac i pustite novac da radi za vas.

“Da biste, u finansijskom pogledu, izašli iz rovova i prešli u napad, morate da pročitate Bogati otac, siromašni otac. Kniga obiluje zdravim razumom i trgovačkom razboritošću, neophodnim za vašu finansijsku budućnost.”

Napustivši svet biznisa, 1986. postaje suosnivač međunarodne edukativne kompanije. Od tada drži predavanja na temu biznisa i investicija polaznicima širom sveta. Zabrinut zbog rastućeg jaza između onih koji imaju i onih koji nemaju, Robert je osmislio društvenu igru CASH-FLOW, kroz koju, kako stariji tako i dece, uče upravljanje novcem.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Bogati otac/Siromašni otac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…