Zver sa Wall Street-a

1.650rsd

  • EUR: 14 €

Autobiografija berzanskog milionera koji je trošio 1 000 000 dolara dnevno!
Autor: Džordan Belfort
Izdavač:Finesa
Format: B5
Broj strana: 504
Pismo: latinica
Povez: meki
ISBN: 978-86-82683-81-0

Nema na zalihi

Opis

Pitanje koje ćete sebi postaviti nakon čitanja knjige Zver sa Wall Street-a  je: „Da li je ovaj čovek stvaran“? Da, Džordan Belfort je stvaran i novac koji je zaradio radeći na njujorškoj berzi takođe, a pred vama je njegova autobiografija.

Autobiografija kojom je i Martin Skorceze bio oduševljen i po njoj snimio film „Walf of Wall Street“ sa Leonardom di Kaprijem u glavnoj ulozi. Sam film, čija je premijera bila 2014. godine, je dočarao samo deo Džordanovog života, dok knjiga detaljno prati razvoj ideje i razvoj firme Straton Oakmont.

Imaćete osećaj da čitate najzanimljiviji akcioni krimi fiktivni roman, zaboravljajući, na trenutke, da se radi o instinitoj i autentičnoj priči. Belfort nam, bez imalo uvijanja, ali i bez preuveličavanja prikazuje svoj život pun skandala, pohlepe, razuzdanosti, moći, droge i alkohola, uspeha i padova.

Nećemo vam otkriti kraj romana, jer će vas on još više zaprepastiti, ali ćemo Vam otkriti da je Džordan danas jedan od najtraženijih motivacionih govornika u svetu, a njegove savete o investiranju i berzi možete naći na Internetu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Zver sa Wall Street-a”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…