Mozganjem do uspeha

770rsd

  • EUR: 7 €

Autor: Art Goldman

Izdavač: Finesa

Broj strana: 151
Pismo: latinica
Povez: mek
Format: 21 cm
Godina izdanja: 2014
SKU: 00573 Kategorija: Oznake: , , Product ID: 2992

Opis

Ova neverovatna knjiga predstavlja skup životnih iskustava i neku vrstu lične biografije našeg autora. Odrastajući u siromašnoj zemlji koja je pretpela nekoliko ratova u poslednjih 100 godina, jedini put koji ga je odveo do zvezda je vodio kroz obrazovanje, marljivi rad i konstantno usavršavanje, uz pomoć knjiga, Roberta Kiosakija, Brajana Trejsija, Robina Šarme i mnogih drugih. Životne okolnosti su ga navele da, sa nepunih 25 godina, zakorači u svet investicija u nekretnine. Deset godina kasnije, naš autor stvara imperiju vrednu više miliona evra, koristeći tehnike prodaje i iskustva svetski priznatih biznismena, prodavaca i stručnjaka u oblasti psihologije i govora tela.

Celokupan proces sticanja ogromnog bogatstva u radu sa nekretninama, kao i načine zarade, autor je do najsitnijih detalja, kroz više od 50 primera , izložio u ovoj knjizi, opisujući tehnike prodaje zasnovane na stvarnim događajima.

Ove tehnike su veoma rasprostranjene širom sveta te smo sigurni da će svako od vas pronaći način da upotrebi dobar deo njih kako bi ostvario svoj cilj.

Pamet je opet u modi

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Mozganjem do uspeha”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.