Akcija!

Upravljanje projektima u građevinarstvu, četvrto izdanje

8.800rsd 7.500rsd

  • EUR: 63 €

Autori: Dr Branislav Ivković, dr Željko Popović, dr Zoran Stojadinović

Izdavač: CFP Apostrof

ISBN: 978-86-80996-24-0

God: 2021.

Str. 904, ilustrovano, kolor

Format: 30cm

Povez: tvrdi

Opis

Kapitalno delo građevinske struke UPRAVLJANJE PROJEKTIMA U  GRAĐEVINARSTVU u svom četvrtom izdanju potpisuju dr Branislav Ivković, dr Željko Popović sa novim koautorom u ovom izdanju dr Zoranom Stojadinovićem i timom vrhunskih saradnika

Pre četvrt veka pojavilo se prvo izdanje knjige Upravljanje projektima u građevinarsvu, prvog takvog poduhvata u literaturi na srpskom jeziku, a pre 15 godina osavremenjeno i dopunjeno treće izdanje obradovalo je mnoge studente i inženjere iz prakse.

Kada su u pitanju kompleksni investicioni projekti, neophodna su tehničko-tehnološka, organizaciona, pravna, ekonomska, informaciona i druga znanja. Veština njihovog objedinjavanja i usmeravanja ka ostvarivanju ciljeva projekta naziva se upravljanje projektom (Project Management), a kada je u pitanju realizacija projekata u oblasti građevinarstva – upravljanje projektima u građevinarstvu (Construction Project Management).

Novo, četvrto izdanje, zbog evolucije zakona i propisa kojima se reguliše projektovanje i izvođenje radova, značajno je dopunjeno i izmenjeno u odnosu na treće izdanje iz 2005. godine. Više od polovine  knjige je potpuno promenjeno. Novo izdanje sadrži i povećan broj ilustrativnih primera i studija iz prakse, a prvi put se, između ostalog, predstavljaju BIM tehnologije koje u svetu polako postaju preovlađujuća metodologija za planiranje, praćenje i kontrolu radova na gradilištu.

Knjiga je izašla iz štampe u julu, u obimu od  blizu 1000 strana, A4 formatu  i tvrdom  povezu i sa kolornim  ilustracijama.

Za kupovinu većeg broja primeraka odobrava se dodatni, količinski popust.

Dodatne informacije

Težina 2500 g

Možda će vam se takođe svideti…