Kraljevstvo plašteva – drugi tom

1.200rsd

  • EUR: 10 €

Autor: Brane Dragić

Format: 17×24

Strana: 320

Pismo: latinica

Povez: broš

ISBN: 9788692003110

 

SKU: 01549 Kategorija: Product ID: 7089

Opis

Snage dobra i narodi Poznatog sveta, u knjizi Kraljevstvo plašteva – drugi tom  nastavljaju svoju borbu protiv zla. Hiljadama godina, istočne zemlje Poznatog sveta su bile u uverenju da je zli gospodar Zatigon, uništen zauvek.

Međutim, iako uništen od strane presvete kraljice Vaste, njegov duh je preživeo.  Lutajući prostranstvima daleko od poznatih zemalja, u Velikom moru Zatigon je pronašao ono što je tražio. Na ogromnom i izolovanom ostrvu u moru pronašao je davno zaboravljeni primitivni  narod ljudi, iz plemena Kaotaura. Narod koji stotinama godina nije imao nikakav dodir sa drugim narodima, lako je pao pod zle čini Zatigona. Stotinama godina je narod Kaotaura podvrgavao zlu. Stvorio je generacije bez osećaja ljudskosti, stvorio je zla bića. Desetak godina je obučavao Kaotaure, stvorivši ogromnu armiju Konjice i Pešadije. Birao je samo najkrvoločnije, a među njima je za zapovednika svih armija postavio najkrvoločnijeg, Kotu.

Zatigon je znao da je u tajnosti stvorio ogromnu i dobro opremljenu armiju krvožednih bića, i da može ostvariti hiljadama godina  staru želju, a to je da uništi narode poznatog sveta, pre svega Šumski narod na čelu sa kraljicom Vastom. Bio je spreman za lukavu i plansku osvetu, u kojoj će njegovo glavno oružije u prevari biti armije Hopta i zli čarobnjak Malaj, a malj za uništenje dobro čuvana tajna, Kaotauri. Prevarama i lukavstvom, iznenadio je desetkovane i iznurene armije dobra.

Ali, zli gospodar Zatigon je zaboravio ko je presveta kraljica Vasta, ko je sveti ratnik boginje Dijane Godaron, ko su narodi Poznatog sveta,  i šta je u međuvremenu družina postala za čitav poznati svet.

Iako je nada za opstanak i sprečavanje uništenja bila slaba, svi narodi Poznatog sveta su znali  da su tu Plaštevi, koji će sa osmesima na licima, jurišati na zlo.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kraljevstvo plašteva – drugi tom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…