Kraljevstvo plašteva

1.200rsd

  • EUR: 10 €

Autor: Brane Dragić

Izdavač:GNB

Format: 170X250
Str: 360
Pismo: latinica
Povez: broš
ISBN: 9788692003103
SKU: 01275 Kategorija: Oznaka: Product ID: 6045

Opis

Roman Kraljevstvo plašteva  je prvi u nizu tri romana maštovite priče, o večitoj borbi dobra protiv zla, satkana od junaštva i magije zla, žestokih bitaka i prelepih ljubavi, uzburkanih krvavih zapleta ali i duhovitih dijaloga.

Stotinama godina dug mir četiri Kraljevstva Istočnih zemalja, koje hiljadama godina štite boginja Dijana, njena ratnica dobra na zemlji sveta kraljica Vasta, čarobnjaci Uzog i Baron, iznenada prekida davno zaboravljeno zlo, za koje su mislili da je uništeno. Zli gospodar Zatigon u tajnosti stvara naoružane armije zveri, koje započinju krvavi rat.
Dva Kraljevstva ljudi, Kraljevstvo Patuljaka i Kraljevstvo Šumskog naroda, ujedinjuju svoje vojske u ratu protiv zveri- Hopta. Zli gospodar ima cilj da uništi slobodne narode i plavi kamen dobra boginje Dijane, kako bi njegov crveni kamen zla ojačao i uništio nju. Ali zaboravio je na neustrašive konjice Maigana i Šumskog naroda, kao i najžešće ratnike dobra, zelenu i plavu vojsku Kraljevstva Plašteva. Darovita i dugovečna Kraljica Vasta oseća i otkriva crveni kamen zla, duboko u napuštenim rudnicima Stenovitih planina, koji mora biti uništen. Na opasni i neizvesni tajni zadatak kreće družina koju predvode  čarobnjak Uzog i sveti ratnik boginje Dijane, ratnik iz svetog reda properadosa, GODARON.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kraljevstvo plašteva”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.