Close

Džepni vodič za arhitekte

Autor: Šarlota B. Pavel

Naslov: Džepni vodič za arhitekte
Izdavač: Građevinska knjiga
Strana: 305
Povez: tvrdi
Pismo: latinica
Format: A5
ISBN: 86-395-0474-1

1.100rsd

  • EUR: 9 €

SKU: 00985 Kategorije: , ID: 4438

Opis

Knjiga Džepni vodič za arhitekte  je zbirka korisnih stručnih informacija potrebnih arhitektima, nadzornicima i izvođačima radova, jezgrovito i sažeto izloženih, obogaćenih iskustvenim i vrlo korisnim pravilima.

Opseg obrađenih tema kreće se od opštih aritmetičkih i geometrijskih podataka do zahteva građevinskih normativa, dimenzija opreme, materijala, podataka o osvetljenju, električnim instalacijama, ventilaciji i mnogim drugim podoblastima.

Knjiga je usmerena prvenstveno na male privatne preduzetnike i tzv. mali biznis ali je svakako korisna svim arhitektima, projektantima, izvođačima i studentima, jer sadrži informacije iz širokog spektra izvora, koncizno, sistematično i pregledno objedinjenih u ovom vodiču.

Bez obzira na različitosti u standardima i propisima i na njihovu relativno čestu promenu koju i autorka naglašava, smatrali smo da je i domaćim poslenicima iz branše potreban jedan ovakav priručnik koji pre svega sadrži niz podataka koje svaki stručnjak poznaje, ali kad mu zatrebaju, gubi dragoceno vreme tražeći ih na različitim mestima.

U tome je upravo i vrednost ovog praktičnog priručnika – da bude mali podsetnik i savetnik u svakodnevnom radu.
Odličan prevod arhitekte Vesne Kosorić, koja je uspela da sačuva konciznost izložene materije, dodatna je preporuka budućim korisnicima knjige.

Dodatne informacije

Dimenzije 140 x 25 x 200 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “Džepni vodič za arhitekte”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se takođe svideti…