Ekonomski rečnik nemačko srpski

4.950rsd

  • EUR: 42 €

Autor: Dušan Mihajlov

ISBN: 9788639504762

Format: 170×240

Str: 1276

Povez: tvrd

 

Dostupno uz narudžbinu

SKU: 00987 Kategorije: , , , Product ID: 4443

Opis

Ekonomski rečnik nemačko srpski prvenstveno je namenjen poslovnim ljudima i stručnjacima: ekonomistima, stručnim i naučnim prevodiocima, administrativnim radnicima i studentima ekonomskih i srodnih nauka, ali i svim zainteresovanim laicima koji poseduju osnovno znanje nemačkog jezika.

Rečnik je sastavljen po abecednom redu, a kod većine odrednica u okviru jedne reči daju se i svi izrazi, fraze i primeri koji korisniku olakšavaju učenje i pamćenje osnovne reči. Reči i izrazi koji se koriste u Austriji i Švajcarskoj obeležene su sa (Ö) i (Š).

Reči i izrazi koji se koriste u Austriji i Švajcarskoj obeležene su sa (Ö) i (Š). Rečnik sadrži preko 80.000 reči i izraza na srpskom i nemačkom jeziku iz svih oblasti ekonomije: mikro i makroekonomija, organizacija i upravljanje proizvodnjom, privatno preduzetništvo, revizija i računovodstvo, unutrašnja i spoljna trgovina, carine, špedicija i osiguranje, privredna i aktuarska matematika, statistika, demografija i ekonomska geografija, bankarsko i berzansko poslovanje, finansije, marketing i menadžment, finansijsko pravo, trgovinsko (privredno) pravo, menično pravo, pravo obeležavanja roba, licencno pravo i sl.

Ekonomski rečnik nemačko srpski sadrži preko 80.000 reči i izraza na srpskom i nemačkom jeziku iz svih oblasti ekonomije: mikro i makroekonomija, organizacija i upravljanje proizvodnjom, privatno preduzetništvo, revizija i računovodstvo, unutrašnja i spoljna trgovina, carine, špedicija i osiguranje, privredna i aktuarska matematika, statistika, demografija i ekonomska geografija, bankarsko i berzansko poslovanje, finansije, marketing i menadžment, finansijsko pravo, trgovinsko (privredno) pravo, menično pravo, pravo obeležavanja roba, licencno pravo i sl.

Dodatne informacije

Dimenzije 170 × 11 × 240 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ekonomski rečnik nemačko srpski”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…