Učinkoviti odnosi s javnošću

4.830rsd

  • EUR: 41 €

Autor: S. M. Cutlip, A. H. Center, G. M. Broom

Izdavač: Mate

Format: 170 x 230
Broj strana: 600
Pismo: latinica
Povez: meki
God: 2010.

 

SKU: 00538 Kategorije: , , Product ID: 2897

Opis

NAJPOZNATIJI SVJETSKI UDŽBENIK ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU!

Počevši od svog prvog izdanja 1952. godine, udžbenik Učinkoviti odnosi s javnošću (Effective Public Relations – EPR), uvodio je teoriju i načela odnosa s javnošću, školovao djelatnike koji su se bavili tim pozivom i služio im kao referentno djelo širom svijeta. Ovo deseto izdanje upotpunjuje šest desetljeća unapređivanja odnosa s javnošću prema profesionalnom statusu.

Učinkoviti odnosi s javnošću je knjiga koju najčešće koriste oni koji se pripremaju za akreditacijske ispite, koja se najčešće citira u literaturi o odnosima s javnošću, koju se najšire koristi diljem svijeta na engleskom, i koja se najviše prevodi za potrebe studiranja. U dobrom ste društvu kad koristite ovu knjigu u pripremi za uzbudljivu i zahvalnu karijeru.

Što ćete naučiti pomoću desetog izdanja ove knjige?

• Naučit ćete temeljne pojmove potrebne za razumijevanje što jesu i što nisu odnosi s javnošću, te kako je ta djelatnost evoluirala do današnje prakse.
• Naučit ćete vrijednosti, teoriju, načela i proces upravljanja koji usmjeravaju praksu odnosa s javnošću.
• Dobit ćete ažurirane informacije i čitati ključne primjere, što će vam pomoći da razumijete suvremenu praksu odnosa s javnošću u mnogim raznolikim ambijentima.

Svako poglavlje započinje vodičem u kojem su naznačeni posebni ciljevi učenja što će vam pomoći u fokusiranju na čitanje i svladavanju materijala.

Uostalom, upravo su Cutlip i Center, više nego itko drugi, dali nama koji smo dolutali u ovu profesiju iz novinarstva i drugih zanimanja osjećaj važnosti i legitimnosti kod provedbe našeg usvojenog poziva – S. H. Baer

Cutlip, Center i Broom” … (je) standard u odnosu na kojeg se vrednuje sve osnovne udžbenike o odnosima s javnošću. – D. K. Wright

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Učinkoviti odnosi s javnošću”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…