Istine i zablude o PR-u

880rsd

  • EUR: 7 €

Autor: Biljana Oljača

Izdavač: Mali Nemo

Str: 205
Pismo: latinica
Povez: broš
Format: 170×250
God: 2018.
SKU: 01406 Kategorije: , Oznake: , Product ID: 6532

Opis

Istine i zablude o PR-u  – ova knjiga je priča o PR-u. Šta on jeste, i šta PR nije.

Knjiga nije ni malo tipična, i sasvim sigurno je drugačija od svih koje ste iz ove oblasti do sada pročitali. Sa jako malo teoretisanja, i sa mnogo primera kako se PR (ne)radi u praksi.

Na duhovit način je u knjizi opisano kako se sve danas može postati PR menadžer, i zašto PR struka koja ima za cilj izgradnju imidža kompanija i pojedinaca i sama ima loš imidž? Odnosi sa medijima, krizni PR, interni PR i svi ostali segmenti PR struke u knjizi su približeni čitaocu na jedan veoma jednostavan način, kako bi baš svi koji ovu knjigu budu pročitali iz nje izvukli korisne pouke koje će u budućnosti u svom poslu (i životu) upotrebiti. Jer, sve oko nas je PR!

U knjizi će čitaoci dobiti i korisne savete u vidu životnih lekcija. Jer, svi nas pripremaju za posao, niko nas ne priprema za život. Kako prevazići neuspehe, kako se ne obazirati na mišljenja dugih ljudi, i kako ne treba očekivati da vas iko na vašem životnom putu podrži. Uostalom, kada u životu neka odluka naiđe na veliko osporavanje, uspeh iste je zagarantovan!

Ipak, ključna poruka ove knjige je da u životu uvek treba da sledimo svoje snove, i nikada ne odustajemo od njih!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Istine i zablude o PR-u”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…