Uspešni odnosi s javnošću, 9. izdanje

6.500rsd

  • EUR: 55 €

Autor: Katlip, Senter i Brum

Izdavač: Službeni glasnik

Godina:2006

Str; 542

Format: 240mm

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 00070 Kategorije: , Oznaka: Product ID: 1578

Opis

NAJPOZNATIJI SVETSKI UDŽBENIK ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU! – Uspešni odnosi s javnošću

Katlip, Senter i Brum su nam knjigom   Odnosi s javnošću, 9. izdanje podarili izvrstan navigacioni instrument za snalaženje u savremenom svetu profesionalizacije odnosa s javnošću. Ovaj izvrstan udžbenik pomaže, pr svega, u shvatanju i definisanju odnosa s javnošću, potom u kreiranju strategije i rada sa javnostima konkretnih organizacija prilikom čega nam daje smernice za praktičnu primenu stečenih znanja. „Odnosi s javnošću“ nisu knjiga koja se „čita u jednom dahu“, to je enciklopedija mudrosti i znanja sticanih kroz istoriju i obogaćena iskustvom trojice autora, stručnjaka PR-a. S pravom nazvana Biblja odnosa s javnošću, knjiga Katlipa, Sentera i Bruma je nezaobilazna lektira i knjiga bez koje ne može ni jedna privatna biblioteka praktičara i stručnjaka za odnose s javnošću.

Knjiga koju najčešće koriste oni koji se pripremaju za akreditovane ispite, koja se najčešće citira u literaturi o odnosima s javnošću, koja se najšire koristi u svetu na engleskom, i koja se najviše prevodi za potrebe studiranja. U dobrom ste društvu kad koristite ovu knjigu u pripremi za uzbudljivu i zahvalnu karijeru.

Šta ćete naučiti pomoću ove knjige od 540 strana?
• Naučićete osnovne pojmove potrebne za razumevanje šta su i šta nisu odnosi s javnošću i kako je ta oblast evoluirala do današnje prakse.
• Naučićete vrednosti, teoriju, načela i proces upravljanja koji usmeravaju praksu odnosa s javnošću.
• Dobićete ažurirane informacije i mogućnost da pročitate ključne primere, što će vam pomoći da razumete savremenu praksu odnosa s javnošću u raznolikim ambijentima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Uspešni odnosi s javnošću, 9. izdanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…