Akcija!

Marketingom do rasta

5.055rsd 4.150rsd

  • EUR: 35 €

Autori: P. Kotler , M. Kotler

Izdavač: Mate

ISBN: 978-953-246-225-8

God: 2015.

Povez: broš

Format: 16,0 x 24,0 cm

Str: 240

 

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 01738 Kategorije: , Product ID: 8234

Opis

Ako mislite da tvrtke ne mogu rasti u spororastućoj ekonomiji, knjiga Marketingom do rasta promijenit će vaše mišljenje. Mnoge tvrtke temelje planove rasta na jednoj ili dvije strategije, često usvojene prije nego što je svijet postao globaliziran i tehnološki napredan. Tvrtke sada moraju istražiti svih osam načina koji mogu obećati novi rast. Je li vaša tvrtka inovativna? Je li vaš brend jak kao što bi trebao biti? Jesu li vaši klijenti zadovoljni i odani? Jeste li sposobni oteti tržište konkurenciji? Jeste li poslovanje preselili u Kinu, Brazil ili na neka bržerastuća tržišta? Jeste li preuzimali druge kompanije ili sklopili nove saveze? Jeste li osvojili nove kupce pokazujući svoje prave vrijednosti? Jeste li sklopili partnerstva s vladama i nevladinim organizacijama u novim projektima? Promotrite što rade druge tvrtke da bi postigle veći rast u spororastućoj svjetskoj ekonomiji ili industriji.

Sjedinjene Države, Europska unija i druge razvijene zemlje suočavaju se s godinama kontinuirano niskog gospodarskog rasta, toliko niskog da broj novih radnih mjesta u velikoj mjeri neće odgovarati povećanju broja radnika. U razvijenom svijetu, koji se suočava s bolno sporim rastom gospodarstva, potrebna je primjena kreativnih marketinških strategija radi uspješnog natjecanja za ograničenu bazu kupaca.

Knjiga Marketingom do rasta pokazuje vam kako preživjeti u ovim uzburkanim gospodarskim vodama. Detaljno se navodi devet megatrendova koji nude nove mogućnosti u ovom desetljeću, uključujući globalnu preraspodjelu bogatstva, urbanizaciju, rastući globalni trend „zelenog” gospodarstva, brze promjene društvenih vrijednosti i drugo.

Kratki sadržaj:

1. Uvod: Priprema za svladavanje osam puteva k rastu
2. Rastite povećavanjem svog tržišnog udjela
3. Rastite stvaranjem odanih kupaca i dionika
4. Rastite razvijanjem moćnog brenda
5. Rastite stvaranjem inovativnih proizvoda, usluga i iskustava
6. Rastite širenjem na međunarodna tržišta
7. Rastite spajanjima, preuzimanjima, strateškim savezima i zajedničkim ulaganjima
8. Rastite izgrađivanjem izvanredne reputacije kao društveno odgovorna tvrtka
9. Rastite stvaranjem partnerstva s vladom i nevladinim organizacijama
10. Epilog, Bilješke

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Marketingom do rasta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.