Scrum-Umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena

1.100rsd

  • EUR: 9 €

Autor: Džef Saterland

Izdavač: Finesa

Str: 234

Format: 165×230

God: 2018.

 

SKU: 01437 Kategorija: Oznaka: Product ID: 6628

Opis

U budućnosti, istoričari će se osvrnuti na ljudski napredak i napraviće podelu na periode “pre Scrum-a” i “nakon Scrum-a”.  Scrum je već pustio svoje korene u većini svetskih vrhunskih tehnoloških kompanija kao što su Google, Amazon, Apple i Valve i sada počinje da se širi na svaku oblast u kojoj se lideri bore sa zahtevnim projektima.

Ako ste ikada bili iznenađeni koliko se brzo svet menja, Scrum je jedan od razloga zašto je tako. Zabeležene produktivnosti poslovanja su i do 1200%, a ne postoji uverljivije obrazloženje i objašnjenje od onoga koje je dao Džef Saterland, čovek koji je pre više od 20 godina sastavio prvi Scrum tim.

Zašto treba da pročitate ovu knjigu? Daće vam pregršt rešenja kako da ubrzate svoje timove i projekte,  pronađete svrhu i dostignete transcedentnost u svom radu.

Poželećete da primenite ovaj model na apsolutno sve oblasti svog života! Bez obzira u kojoj industriji radite, da li razvijate novu tehnologiju koja će promeniti svet ili novi sistem obrazovanja, tražite novi način za hranjenje gladnih, želite da izgradite stabilne temelje u svoj porodici ili vam je jednostavno potrebna bolja organizacija rada, ova knjiga će vam pomoći da postignete ono što drugi ljudi smatraju nemogućim.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Scrum-Umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.