Preokret

880rsd

  • EUR: 7 €

Autor: Branislav Mitrović

Izdavač: Finesa

ISBN: 9788663030268

Godina izdanja: 2017

Format: 145×205

Broj strana: 143

 

SKU: 00591 Kategorije: , , Oznaka: Product ID: 3032

Opis

“Bilo je nerešeno. A onda su u igru ušli samopouzdanje i hrono ishrana. Tada sam počeo da pobeđujem i osvajam trofeje”.

Vaterpolo golman Branislav Mitrović, član trofejne generacije reprezentacije Srbije, u svojoj intimnoj ispovesti, o karijeri i promenama koje  je uveo u svoj profesionalni i privatni život i postao najbolji golman sveta. Koliko je ishrana važan faktor za napredak u svakoj karijeri, kako profesionalnih tako i amaterskih sportista, o tome govori koautor – nutricionista centra dr Gifing.

 Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Branislav Mitrović odlučio je da u 32. godini, kao još uvek aktivan sportista, napiše autobiografiju. Njegova knjiga je priča o događajima, ljudima i ishrani koja je promenila njegov život i karijeru. Branislav u knjizi “Preokret” opisuje s kakvim se emocijama i pritiscima nosio tokom Evropskog prvenstva u Beogradu, šta se sve dešavalo na Olimpijskim igrama u Riju i kako su od pokojnika ipak postali pukovnici.
On predočava kakav je život mladog vaterpoliste u Srbiji, s čim se sve susreću i kada odu u inostranstvo, kako se snalazio dok mu je bila neizvesna sudbina, da li će klub za koji igra zbog finansija opstati, ali i otkriva kako je prevazišao tešku povredu i mesece odsustva iz bazena, kakvo mu je bilo detinjstvo i školovanje u Novom Sadu i šta će reći svojoj ćerki kada poraste.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Preokret”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…