Akcija!

Komplet knjiga iz marketinga

4.150rsd7.680rsd

  • EUR: 35 € - 65 €
  • EUR: 35 € - 65 €

Tri fantastične knjige koje bi svaki stručnjak iz marketinga trebao imati u svojoj zbirci knjiga!

7.680rsd
  • EUR: 65 €
7.520rsd
  • EUR: 63 €

Ostalo je još 1 na stanju

5.055rsd 4.150rsd
  • EUR: 35 €

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 01180 Kategorije: , Oznaka: Product ID: 5639

Opis

Vrhunske knjige iz marketinga dostupne i u Srbiji

Tri fantastične knjige koje bi svaki stručnjak iz marketinga trebao imati u svojoj zbirci knjiga!

Kotlerov Marketing management, odnosno Upravljanje marketingom, u svom 14. izdanju je udžbenik broj jedan iz područja upravljanja marketingom u cijelom svijetu, zatim Metrike marketinga tj. vodič za mjerenje marketinške učinkovitosti i treća knjiga iz kompleta koju su napisali otac i sin Kotler u kojoj nam donose svojih 8 načina za pobjedu, za rast kompanije…

Upravljanje marketingom obrađuje situacije iz suvremenog poslovnog svijeta izloženog stalnim tržišnim i tehnološkim promjenama. Knjiga je puna kratkih slučajeva i praktičnih vježbi kroz koje se ilustriraju navedene teme. Pri tome se kroz tekst iznose i vrlo aktualni primjeri i problemi kompanija diljem svijeta iz čijih se poslovnih situacija, problema i rješenja može učiti i izvući pouka.

Metrike marketinga je sveobuhvatni vodič kroz najvažnije marketinške metrike današnjice u kojem četiri vodeća marketinška istraživača pokazuju točno kako treba odabrati prave metrike za svaki izazov, za gotovo svaki aspekt marketinga: promotivnu strategiju, oglašavanje, i distribuciju; percepciju kupaca, tržišni udjel; snagu konkurenata; maržu i određivanje cijena; proizvode i portfelje; profitabilnost poslovanja s klijentima; prodajno osoblje i kanale; i mnogo čega drugog.

Marketingom do rasta pokazuje nam kako preživjeti u ovim uzburkanim gospodarskim vodama. Detaljno se navodi devet megatrendova koji nude nove mogućnosti u ovom desetljeću, uključujući globalnu preraspodjelu bogatstva, urbanizaciju, rastući globalni trend „zelenog” gospodarstva, brze promjene društvenih vrijednosti i drugo. Procijenite koliko je vaša poslovna djelatnost spremna za ovakav promjenjiv gospodarski okoliš kroz datih osam strategija rasta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Komplet knjiga iz marketinga”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.