Jedinstvena ponuda izabranih naslova na 64. Sajmu knjiga na štandu 4038 u hali 4

Na štandu Zajednice profesionalnih izdavača BiH i Centra funkcionalne pismenosti Apostrof u hali 4 Beogradskog sajma, pored izloženih naslova, od kojih će se sa mnogima  srpska čitalačka publika prvi put susresti, biće i zanimljivih pratećih programa i dešavanja koji će biti prilika da posetioci iz prve ruke, najčešće od samih pisaca, čuju o novim izdanjima.

Jedanaest bh izdavača udruženih u Zajednicu profesionalnih izdavača BiH (Vrijeme knjige, University press, Synopsis, Naklada Mate BH, Baybook, Connectum, Dobra knjiga…)  predstaviće raznovrsan izdavački opus – od beletristike preko knjiga za decu do stručnih knjiga iz oblasti humanističkih nauka, kao i onih namenjenih poslovnim ljudima. Neki od naslova stižu direktno iz štamparije na sajam, gde će premijerno biti predstavljeni.

Centar funkcionalne pismenosti Apostrof čija je misija očuvanje pismenosti u njenom izvornom značenju, predstaviće takođe najnovija izdanja.

Obilje izuzetnih naslova istih takvih autora čekaće svoje čitaoce da u toj čudesnoj neponovljivoj sinergiji ožive vrednosti na kojima traje civilizacija i trasiraju buduće projekte koji će negovati kulturu čitanja i vrednost knjige kao nezamenljivog edukativnog i informativnog sredstva.

Telefon: +381 64 1574420
Fax: kontakt@salonknjiga.rs
Beograd, Zaplanjska 86V