Opis
Voćarstvo je primenjena nauka izrazito agrobiološkog karaktera. Obuhvata preko dvadeset voćnih vrsta s velikim brojem sorti raznovrsnih po istorijskom postanku i biološko-privrednim osobinama, pa otuda i vrlo osetljive prema uslovima života i gajenja.
Voćarstvo – Sistemi gajenja voćaka, koncept zasada, podizanje voćaka, sistemi održavanja zemljišta u voćnjaku…
Još obimnija i sveobuhvatnija enciklopedija voćarstva u kojoj će i najzahtevniji čitaoci pronaći sve što im je potrebno.
Na skoro 650 strana, deset poglavlja, u punom koloru, izuzetno kvalitetne izrade, po prvi put na jednom mestu pronaćićete sve o uzgajanju: jabuke, kruške, dunje, mušmule, oskoruše, šljive, breskve, kajsije, trešnje, višnje, oraha, leske, kestena, jagode, maline, kupine, ribizle, borovnice, aktinidije i smokve!

Recenzije
Još nema recenzija.