Akcija!

Upravljanje operacijama i lancem opskrbe

10.200rsd 8.999rsd

  • EUR: 76 €

Autori: F. R. Jacobs, R. B. Chase

Izdavač: Mate

Str: 830

Format: 200×250

Povez: tvrdi

God: 2016.

ISBN: 978-953-246-181-7

SKU: 01540 Kategorije: , , Oznake: , Product ID: 7038

Opis

  1. izdanje

Jedinstvena knjiga na tržištu koja obrađuje upravljanje operacijama i lancem opskrbe. Daje inovativan pristup uslugama i integraciji modernog upravljanja lancem opskrbe.

Ova vrhunska knjiga obuhvata sve potrebne elemente iz navedenih područja vrlo ciljano, sustavno, koncizno i jasno. Na mnogim se fakultetima kolegiji Upravljanje operacijama i Upravljanje lancem opskrbe izvode odvojeno, stoga može poslužiti kao literatura za oba kolegija. Teorija se ilustruje na primerima iz prakse što je vrlo korisno za studente, ali i za ljude koji su u praksi i koji su se odlučili dalje obrazovati.

Knjiga sadrži više od šezdeset fotografija i dve stotine prikaza kako bi se poboljšala vizuelna privlačnost knjige i još više pojasnio sadržaj teksta. Mnoge od fotografija ilustruju dodatne primere kompanija koje se u svom poslovanju služe konceptima operacija i lanaca opskrbe. Na marginama su istaknute definicije i ključni termini, pregled formula te rešeni problemi kako bi se olakšalo usvajanje celokupnog teksta. Primeri iz prakse služe kao uvod i motivacija na početku svakog poglavlja.

U prvom delu autori raspravljaju o strategiji te njenoj održivosti naglašavajući vrednost dobrih operacija i organiziranih lanaca opskrbe. Drugi je deo posvećen proizvodnji, uslugama kao i procesima u zdravstvu te autori razrađuju teme poput strateškog upravljanja kapacitetom, analizom radnog mesta i upravljanjem kvalitetom. U trećem delu autori ističu važnost lanca opskrbe navodeći razne strategije i potencijalne problematike te se dotiču tema poput logistike, lokacije, distribucije i sl. Četvrti je deo knjige posvećen planiranju ponude i potražnje u raznim odjelima te strategijama za uspešnije planiranje. U petom delu su prilozi koji prezentiraju realne probleme iz područja upravljanja proizvodnim operacijama i lancima opskrbe.

Kratki sadržaj:

Strategija i održivost
Procesi proizvodnje, usluga i zdravstvene skrbi
Procesi lanca opskrbe
Planiranje ponude i potražnje
Raspored

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Upravljanje operacijama i lancem opskrbe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.