Tip on the Week#1

693rsd

  • EUR: 6 €

Autor: Petar Lazarov

Izdavač: Finesa

Format: A5
Broj strana: 116
Pismo: latinica
Povez: meki
ISBN: 978-86-6303-023-7

SKU: 00621 Kategorija: Oznaka: Product ID: 3110

Opis

Tip Of The Week #1 predstavlja zbirku 40 praktičnih saveta, primenljivih na sve životne i poslovne izazove, upakovanih u moderan dizajn. Ova knjiga je posvećena njenom visočanstvu – PROMENI, jer su promene jedine konstantne i sigurne, te kao takve treba da postanu deo naših navika. Kada ih u potpunosti prihvatimo i radimo u skladu sa njima, tada ćemo se razlikovati od konkurencije, kolega ili ljudi iz okoline. Tada ćemo krenuti napred.

Tip Of The Week #1  namenjen je svima koji žele da investiraju u svoj lični i profesionalni razvoj, svima koji žele da napuste svoju zonu komfora i suoče se sa strahom od nepoznatog- kažu autori priručnika Petar Lazarov i Kalin Babušku.

Ideja Tip Of The Week #1 interaktivnog priručnika za lični i profesionalni razvoj je da ga svako od vas uvek ima kod sebe, da mu se vraćate za savet, podršku i inspiraciju. Slobodno žvrljajte po njemu, pišite, podvlačite vama važne stvari. Personalizujte ga tako što ćete prvo upisati svoje ime i prezime na početku a onda spontano odlučiti odakle ćete početi sa čitanjem.

U kreiranju ovog priručnika, pored autora Petra i Kalina, učestvovali su i naši saradnici:

– Marko Burazor, sa tekstom o neverbalnoj komunikaciji
– Maja Petrović, sa savetima o važnosti kreiranja bloga i za pojedinca i za kompanijske potrebe
dr Ana Gifing, osnivač dr Gifing centra je u ovoj knjizi podelila tajne Supermena na poslu – šta jesti u toku dana za energičan dan na poslu
Branislav Maričić, sa savetima o samodisciplini, navici uspešnih.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Tip on the Week#1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…