Srbija, od zlata jabuka – drugo izdanje

45.500rsd

  • EUR: 384 €

Povez: Kožni povez i kožna kutija

Format: 23,8×29,6 cm

Obim: 288 strana

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 01776 Kategorije: , , Product ID: 8394

Opis

Novo izdanje monografije o Srbiji, u odvojenim izdanjima na četiri jezika (engleski, ruski, italijanski, srpski), sa obiljem vrhunskih fotografija i tekstovima velikih znalaca pera. „Knjiga najlepših pejzaža Srbije”, „oslikana sa dve nijanse zlatnog – vizantijskom i baroknom”, „knjiga o trajanju lepote i duha uprkos oskudnim vremenima”. „Knjiga u kojoj se pred našim očima događa Srbija sama, u svom najraskošnijem izdanju”.

Luksuzno je opremljena, u tvrdom i više varijanata raskošnog kožnog poveza, na najboljem papiru.

Predočavajući različite aspekte srpske istorije i kulture, od praistorijskih svedočanstava o izuzetnim kulturama i civilizacijama na tlu Srbije, preko prebogatog rimskog i srednjovekovnog nasleđa, do važnih savremenih zbivanja, SRBIJA, OD ZLATA JABUKA lepotom i stilom nadvisuje dosadašnje knjige o Srbiji.

Kao što se dobar glas daleko čuje, SRBIJA, OD ZLATA JABUKA stigla je na sve kontinente i meridijane, pobuđujući oduševljenje i gradeći drukčiju sliku o ovoj zemlji, izvan propagandnih i drugih stereotipa. Nagrade: „Turistički cvet 2006” za najbolju knjigu u Srbiji u oblasti turizma, i „Gutenberg 2006” na Međunarodnom sajmu knjiga i grafike u Banjaluci.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Srbija, od zlata jabuka – drugo izdanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.