Savršeno iznenađenje

1.375rsd

  • EUR: 12 €

Autor/izdavač: Milica Kljajić

Str: 216

Pismo: latinica

Povez: broš
Format: 20 cm
God: 2020.

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 01785 Kategorije: , Product ID: 8576

Opis

Savršeno iznenađenje (u 27 neverovatnih ali istinitih priča) je knjiga o započinjanju posla iz ženskog ugla u Srbiji, knjiga o pronalaženju ljubavi i knjiga o iznenađenjima koja život sprema kada ne gledamo. Na nimalo patetičan način priča o teškim borbama, sa sobom, sa dragim osobama, sa demonima prošlosti. Energija knjige oplemenjuje i donosi radost.

Ukoliko razmišljate o započinjaju svog posla, ovde ćete naći pregršt korisnih saveta, ali se i naći u poziciji da odgovorite na mnoštvo inspirativnih pitanja koja postavlja ovaj interaktivni roman. I sve to je upakovano u priču koju jednostavno nećete moći da prestanete da čitate:

Došla je na svet kao iznenađenje i nije imala mnogo izbora – nekoliko decenija kasnije osnovala je agenciju pod takvim imenom.

A onda je život odlučio da iznenadi nju – prvog klijenta poslao joj je već dva sata nakon zvaničnog lansiranja posla; u drugog klijenta ju je naveo da se zaljubi; onda su stigli pokušaj otmice biznisa i udarci u stomak…

Zato je sela i napisala knjigu u četiri ruke i tri glasa, roman sa karakterom u kojem dočarava kako linija na belom papiru može da znači mnogo, zašto je važno zaboraviti reč ’nemoguće’, šta od života može da vam uradi jedan odlazak na kiosk ili kako treba reagovati kada neko traži da stavite popust na profesionalnost…

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Savršeno iznenađenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.