Povratak bogova

1.499rsd

  • EUR: 13 €

Autor: Grejem Henkok

Izdavač: Laguna

Format: 130x200mm
Str: 528
Pismo: latinica
Povez: mek
God: 2018.
ISBN: 978-86-521-2731-3
SKU: 01100 Kategorije: , Oznaka: Product ID: 5225

Opis

Posle Ogledala neba, Povratak bogova  bavi se  smelim pretpostavkama o prošlosti civilizacije. Da li je sve što znamo o počecima naše civilizacije pogrešno? Da li su i pre nas postojali ljudi koji su nakon kataklizme postavili temelj svetu kakav poznajemo?

Nova arheološka otkrića po pravilu potvrđuju kontroverzne pretpostavke koje je Henkok iznosio u svojim prethodnim knjigama, tragajući za misterijama naše prošlosti i za davno izgubljenom ljudskom civilizacijom koja je postojala i razvijala se pre naše.

Sada nastavlja uzbudljivo putovanje u prošlost na tragu novih saznanja koja samo potvrđuju njegove smele pretpostavke, iznoseći dokaze da su pre 12.800 godina delovi džinovske komete udarili u severne delove Zemlje, izazivajući kataklizmu poput one koja je zbrisala dinosauruse, a ovo pustošenje je ostalo u kolektivnom sećanju čovečanstva. Samo 1.200 godina kasnije usledio je novi udar.

Zbrisano je čovečanstvo kakvo je tada postojalo. Oni koji su uspeli da prežive trudili su se da pokolenjima koja dolaze ostave svoja znanja, ali i da kroz vekove pošalju poruku koju možda tek sad možemo da protumačimo.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Povratak bogova”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.