Infekcije u ginekologiji i perinatologiji

7.500rsd

  • EUR: 63 €

Autor: Deni Karelović i saradnici

Izdavač: Medicinska naklada Zagreb

ISBN: 987-953-176-516-9

God: 2012.

Format: 21×27

Str: 626

Povez: tvrd

 

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 00934 Kategorije: , Product ID: 4136

Opis

Knjiga Infekcije u ginekologiji i perinatologiji obrađuje teme koje su važan i u nas neopravdano zapostavljen dio struke: infekcije u ginekologiji i perinatologiji.

Potreba za pisanjem ovakve knjige nametnula se zbog činjenice da na hrvatskom jeziku  nikada nije postojao opširniji tekst na ovu temu. U svjetskoj literaturi, na engleskom jeziku, postoji samo nekoliko knjiga o toj tematici, no znatno različite i uže koncepcije, stoga to otvara nove perspektive da se sljedeće izdanje plasira u svijet.

Pisanje ove knjige zahtijevalo je multidisciplinaran pristup i uključivanje svih većih medicinskih središta Hrvatske, ali i Slovenije. Knjiga se sastoji od 50 poglavlja koja su napisali 58 autora – specijalista ginekologije i opstetricije, pedijatrije, infektologije, mikrobiologije s parazitologijom, dermatovenerologije, epidemiologije, patologije, radiologije, urologije, psihijatrije, sudske, obiteljske i interne medicine.

Knjiga je namijenjena svima koji se na bilo koji način dotiču ove tematike: ginekolozima, opstetričarima, pedijatrima, dermatovenerolozima, infektolozima, mikrobiolozima, citolozima, epidemiolozima, liječnicima obiteljske medicine i   studentima medicine. Namjera autora je da se kao udžbenik medicinskih fakulteta rabi u održavanju dodiplomske i poslijediplomske nastave.

Dodatne informacije

Dimenzije 190 × 28 × 280 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Infekcije u ginekologiji i perinatologiji”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…