Englesko-srpski leksikon prava 2

4.400rsd

  • EUR: 37 €

Autor: Predrag M. Čule

Izdavač: Jasen

Povez: tvrdi

Format: 170×250

Str: 995

ISBN: 978-86-6293-068-2

 

SKU: 01122 Kategorije: , Product ID: 5461

Opis

Englesko-srpski leksikon prava jedinstven je u našoj leksikografiji, ali i u širim okvirima, najpre po svom obimu (prvi tom – 1228 strana, drugi tom – 994 strane), ali i po pristupu i metodologiji rada, pošto je sastavljač zaista iscrpno obradio obuhvaćeni korpus, koristeće prilikom priređivanja veliki broj savremenih reprezentativnih jednojezičnih i dvojezičnih rečnika engleskog i srpskog jezika, kako onih opšteg tipa, tako i specijalizovanih rečnika za različite stručne oblasti.

Uz veliki broj obuhvaćenih odrednica, Leksikonov dodatni kvalitet je njegova jednostavnost i praktičnost, gde su termini jasni i precizni, dati bez nepotrebnog detaljisanja i suvišnih objašnjenja. Reči i različite formulacije brzo i lako se pronalaze.
Englesko-srpski leksikon prava obuhvata reči i izraze kako iz strogo pravnih nauka, tako i iz mnogih drugih oblasti koje su neraskidivo povezane sa pravom i pravnom terminologijom, tako da će sigurno dobro doći ne samo mnogim pravnicima – advokatima, sudijama, već i bankarima, prevodiocima, diplomatama, ekonomistima, lekarima, profesorima, kao i studentima fakulteta i prirodnih i društvenih nauka.“

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Englesko-srpski leksikon prava 2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.