Čuda svetog Mine u Beogradu

850rsd

  • EUR: 7 €

Autor: Jovan Janjić
Izdavač: Narodna prosveta
God: 2018
Str: 148
Povez: tvrdi
Pismo: ćirilica
Format: 21 cm

SKU: 01548 Kategorije: , Product ID: 7086

Opis

Drugo izdanje knjige Čuda svetog Mine u Beogradu pred čitaocima je posle velikog interesovanja koje je izazvalo prvo izdanje, rasprodato u veoma kratkom roku.

U Beogradu, na Zvezdari, u pravoslavnom hramu Svetog velikomučenika kneza Lazara, nalazi se čudotvorna ikona Svetog velikomučenika Mine. Ikona je nečujno došla, tako da se ni do dan danas pouzdano ne zna kada i kako je dospela u ovaj hram. Ali, kako je vreme odmicalo, tako se glas o njoj sve više širio. Tako biva i danas. Ikona se objavljuje svojim čudotvornim dejstvom.

Pred ikonom Svetog velikomučenika Mine u beogradskom hramu Svetog velikomučenika kneza Lazara nebrojeno mnogo ljudskih duša je našlo utehu, isceljenje i put do onoga što čista srca žele. A kad je tako, onda nema zbora da o tome valja svedočiti, pisati i kazivati. Otuda i ovo skromno delo.

Upravo zbog toga, tolika blagodat izlivena pred čudotvornom ikonom u beogradskoj Lazarici, doprinela je da se glas o Svetom Mini dodatno proširi i kult njegov u Srbiji osnaži. To je ideja knjige Čuda svetog Mine u Beogradu

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Čuda svetog Mine u Beogradu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.