Avanture Džeka Brenina -trilogija

890rsd

  • EUR: 8 €
  • EUR: 8 €

Autor: Ketrin Huper

Izdavač: Stylos Art

ISBN: 978-86-7473-606-7

Str. 248×3

Povez: broš,  format A5

890rsd
  • EUR: 8 €
890rsd
  • EUR: 8 €
890rsd
  • EUR: 8 €
SKU: 00077 Kategorije: , , Oznaka: Product ID: 1595

Opis

Svima koji su uživali u avanturama Persija Džeksona i Kejnovih hronika, svideće se i avanture Džeka Brenina.
U tri knjige:
Zlatni žir (dobitnik Nagrade britanskih pisaca za 2010. godinu)
Glasruenska kapija
Srebrni breg

Kada Džek Brenin otkrije da je on, van svake sumnje, odabrani, o kome se govori u drevnom proročanstvu, njegov ceo život se menja.

Sada, naoružan zlatnim žirom, štapićem i novostečenim veštinama, Džek mora da ispuni obećanje i osigura da se Glasruenska kapija otvori pre nego što bude kasno. Njegovi novi prijatelji zavise od njega. Džek ne želi da izneveri nikoga, ali zna da mora da skupi svu svoju hrabrost i prevaziđe sumnje u uspeh njihove potrage.

 U Srebrnom bregu Nora odlazi u Anun u misiju od presudnog značaja i Džek Brenin mora sam da preuzme ogovornost za spasavanje poslednja dva zmajića koja su ostala na Zemlji kako ne bi bila ispečena za sprigansku gozbu. Koristeći svoju pouzdanu Knjigu senki kao vodiča i uz pomoć prijatelja Kamelina, gavrana, i Timerija, slepog miša (zajedno s vešto uhvaćenim doriskom), Džek organizuje smeli odlazak u sprigansku tvrđavu unutar Srebrnog brega. Njegov trijumfalni povratak je zasenilo otkrivanje problema u Anunu koji je preveliki čak i za Norinu čaroliju. Može li Džek da pomogne Svetom veću i da spasu uspavane druide?

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Avanture Džeka Brenina -trilogija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.