Close

Zov anđela

Autor: Gijom Muso

Izdavač: Vulkan

ISBN: 978-86-1000051-1
Format: 145x205mm
Str.304
Povez: broš
God: 2013.

500rsd

  • EUR: 4 €

SKU: 01240 Kategorije: , , ID: 5926

Opis

Da li je i vama mobilni telefon postao poput dnevnika? Da li njemu poveravate brojeve telefona dragih osoba, fotografije, razgovore… najskrivenije tajne?

U gužvi najvećeg njujorškog aerodroma dvoje ljudi doslovno će naleteti jedno na drugo. Madlin i Žonatan brzo će sakupiti prosute stvari i produžiti svako na svoju stranu. Oni se nikada pre toga nisu sreli, a verovali su i da se taj suret više neće ponoviti. Ipak, u žurbi da prikupe svoje stvari, slučajno su zamenili mobilne telefone. Kada budu uvideli grešku, već će ih deliti više od deset hiljada kilometara – on je vlasnik restorana u San Francisku, dok ona radi u jednoj pariskoj cvećari.

Iako su su svesni da zadiru u tuđu privatnost, neće moći da odole i pregledaće sadržaj telefona koji se zatekao kod njih. Međutim, nesputana radoznalost dovešće ih do zapanjujućeg otkrića: shvatiće da su njihovi životi neraskidivo povezani tajnom za koju su oboje verovali da će ostati zauvek skrivena…

Zov anđela – Početak koji nagoveštava romantičnu komediju pretvoriće se u napet triler, a maestralna završnica nadmašiće i najveća očekivanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “Zov anđela”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Isporuka knjiga poručenih tokom praznika počinje u utorak 18. februara. Otkaži