Close

Uvod u primenu računara

Autor: Nikola Klem

Izdavač: Građevinska knjiga
Strana: 408
Pismo:
Format: A4
Godina izdanja: 2007
ISBN: 978-86-395-0533-2

2.000rsd

  • EUR: 17 €

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 00347 Kategorije: , , ID: 2287

Opis

Materijal za ovu knjigu nastao je na osnovu materijala iz prethodnih knjiga Uvod u primenu računara (N. Klem, N. Prašćević, N. Perin. M. Devetaković-Radojević), udžbenika Računarstvo i informatika za prvi razred srednjih škola i Računarstvo i informatika za drugi razred gimnazije u republici Srbiji, udžbenika Informatika za prvi razred opšte gimnazije u Republici Crnoj Gori, kao i iz predavanja koje autor drži na Građevinskom fakultetu u Beogradu i Osijeku.

Knjiga je prvenstveno namenjena kao udžbenik studentima Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu za predmet Informatika I i u potpunosti pokriva program ovog predmeta. Knjigu mogu koristiti i učenici srednjih škola u kojima se uči materija obrađena u knjizi, a može dobro poslužiti i svima onima koji su nabavili računar a ne znaju kako da počnu da ga koriste.

Knjiga je organizaciono podeljena u osam glava: Istorijat razvoja računara, Računarski sistem, Komponente hardvera PC-a, Operativni sistemi, Obrada teksta na računaru, Rad sa tabelama, Crtanje na računaru “ AutoCAD, Crtanje na računaru “ MS Draw.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “Uvod u primenu računara”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *