Upravljanje projektom

2.500rsd

  • EUR: 21 €

Autor: Garry R. Heenkens

Izdavač:  Mate d.o.o. Zagreb

ISBN:  978-953-246-442-9

God: 2020.

Str: 272

Povez: broš

SKU: 01847 Kategorije: , Product ID: 9822

Opis

NA VRIJEME, UNUTAR BUDŽETA… UPRAVLJAJTE PROJEKTOM KAO PROFESIONALAC

U današnje vrijeme neočekivanih preokreta i ograničenog budžeta, učinkoviti voditelj projekata često je smatran najvrjednijim članom tima na radnom mjestu. Upravljanje projektom, drugo izdanje, pruža uvod korak po korak u alate i tehnike potrebne kako bi voditelji projekata uspješno uskočili u svoj sljedeći projekt.

Ovo izdanje sadrži sve ono što je učinilo prvo izdanje tako popularnim, a uz to, knjiga je upotpunjena kako bi pokazala nova načela i strategije u osnaživanju timova, planiranju, procjeni troškova, upravljanju sučeljima projekta i više – pokazujući vam kakvu vrstu poslovne pameti mora imati današnji voditelj projekata.

Naučite kako:

  • Ostati na vrhu svih aspekata svojeg projekta: procesnih, interpersonalnih i organizacijskih
  • Stvoriti duh suradnje – i dostignuća – među različitim članovima tima
  • Upravljati svim situacijama – predviđenim i nepredviđenim – koje dolaze u svakom projektu

“Ideje i praksa prikazane u ovoj knjizi rezultat su nebrojeno puno razgovora s profesionalnim voditeljima projekata i mnogim drugim suradnicima spremnim podijeliti svoja iskustva, uvide i mišljenja. Nažalost, ne mogu nabrojati sve ljude koji su mi pomogli naučiti kako upravljati projektima, ni sve svoje prijatelje i kolege s Instituta za upravljanje projektima (engl. Project Management Institute, PMI) koji su mi pomogli proširiti znanje.” – Gary R. Heerkens

Možda će vam se takođe svideti…