Stvoriću zemlju za tebe

1.416rsd

  • EUR: 12 €

Autor: Ćufo Ljorens

Izdavač: Stylos Art

ISBN:978-86-7473-537-4B

Str: 530

Pismo: latinica

Povez: broš

Format: 24 cm

 

SKU: 01049 Kategorije: , , , Oznaka: Product ID: 4971

Opis

Barselona, godina 1052. Među zidinama srednjovekovnog grada prepliću se dve dramatične priče, obe određene ljubavlju i velikim stremljenjima: priča o Martiju Barbanju, mladom seljaku koji, bežeći od sirotinjske bede, uspeva da preokrene svoju sudbinu, zasenjen najvećim naseljem koje je do tada video i koje mu se čini punim neograničenih mogućnosti, pokrenut jedino nadom da će uspeti, da će postati građanin Barselone i tako zaslužiti ljubav jedne devojke iz viđene kuće… kao i priča o preljubničkoj ljubavi grofa od Barselone, Ramona Berengera Prvog, čija veza sa groficom od Tolose dovodi grad u sukob sa susedima, čak i sa rimskim papom, čime će biti ugrožena i sama sudbina grada-grofovije.

Stvoriću zemlju za tebe maestralno povezuje fikciju i istoriju da bi se živopisno prikazao život jednog grada u kojem se sporazumi, poreklo, dvorske spletke, trgovačke ambicije i suživot ljudi različitih vera boje najsnažnijim osećanjima strasti, prijateljske ljubavi, zavisti, časti i osvetoljubivosti.

Buran i ambiciozan roman koji uranja čitaoca u vreme u kojem počinje da se oblikuje i raste jedan od najpoznatijih svetskih gradova.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Stvoriću zemlju za tebe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.