Akcija!

Rukovođenje na višoj razini

2.950rsd 2.650rsd

  • EUR: 22 €

Autor: Ken Blanchard

Izdavač: Naklada Mate

ISBN: 978-953-246-067-4

Str: 384

Povez: tvrd

Format: 150x 227mm

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 00611 Kategorije: , Oznaka: Product ID: 3089

Opis

DOBAR STRELAC ZNA DA AKO ŽELI DA POGODI METU, TREBA ODMAH DA GAĐA U NJEN CENTAR!

Povedite svoje ljude prema uspehu i istovremeno stvorite organizaciju vrhunske efikasnosti koja će svima da ulepša život. Ova knjiga vas vodi, inspiriše i postaje vaše osnovno merilo. U Rukovođenju na visokoj razini Ken Blanchard i saradnici zapisuju 30 godina iskustva u savetovanju dobrih vođa i organizacija kako da postanu – i ostanu dobri. Ovaj naslov će vam pružiti smernice za dodatno povećanje individualne i organizacijske efikasnosti.

Otkrijte sve o „trostrukom bilansu“ i kako da je iskoristite za stvaranje dobrih ciljeva i vizija. Otkrijte kako svoje kupce da pretvorite u „pomahnitale obožavaoce“ i razvijte pravu „maniju kupovine“. Primenite Blanchard-ove renomirane tehnike situacijskog vodstva kako biste mogli da vodite timove ili cele organizacije. Poboljšajte svoju igru, izdignite svoju efikasnost i na vreme se pobrinite da počnete da vodite na visokom nivou.

Kratak sadržaj

1. Usmjerite se na pravi cilj i viziju:
Je li vaša organizacija visoko učinkovita?
Moć vizije
2. Dobro se odnosite prema svojim klijentima:
Služenje klijentima na višoj razini
3. Dobro se odnosite prema svojim zaposlenicima:
Osnaživanje zaposlenih ključ je svega
Situacijsko rukovođenje:ili integrativna koncepcija
Samorukovođenje: ono što daje snagu kulturi osnaživanja zaposlenih
Partnerstvo za učinkovitost
Partnerstvo za učinkovitost: jednominutni menadžer
Situacijsko rukovođenje timom
Rukovođenje organizacijom
Strategije za upravljanje promjenama
4. Primjenjujte pravi tip rukovođenja:
Rukovođenje kao služenje
Odredite vlastiti pogled na rukovođenje

„Mi u Southwest Airlinesu uvek smo težili rukovođenju na višem nivou. Istinski verujemo da je profi aplauz koji dobijete za brigu o svojim unutrašnjim i spoljnim klijentima. Uvek smo insistirali na stvaranju veselog, bezbrižnog, skladnog i, da – čak i zabavnog – radnog okruženja, jer mislimo da tako stvaramo motivisane radnike koji dobro postupaju prema svojim unutrašnjim i spoljnjim klijentima. Čitanje ove knjige pozitivno će uticati na vašu organizaciju.”
– Colleen C. Barrey , predsednik, Southwest Airlines

„Ako želite da imate sjajnu kompaniju, jedini izbor koji imate jeste da rukovodite na višem nivou. Kad rukovodite na višem nivou, stimulišete svoje zaposlene, vaši zaposleni dobro brinu o klijentima, a u kasu ne prestaje da pristiže novac.”
– Horst Schulze, predsednik i glavni izvršni direktor, The West Paces Hotel Group, LLC, osnivač, bivši predsednik i izvršni direktor, The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC.

„Rukovođenje na višoj razini imperativ je za sve rukovodioce koji žele da vrate poverenje i verodostojnost, poput nas u Tycou. Ova knjiga će Vas naučiti kako da to postignete.”
– Eric Pillmore, viši potpredsednik za korporativno upravljanje, Tyco International

„Autori Rukovođenja na višoj razini uspeli su da sažmu decenije istraživanja i 25 godina međunarodnog iskustva u jednostavne, praktične i snažne strategije, omogućujući rukovodiocima na svim nivoima da izgrade organizacije koje postižu profitabilne rezultate. Kod nas u Nissanu, ova načela predstavljaju samu srž upravljačke filozofije koja je omogućila našim menadžerima da iz zaposlenih izvuku dodatnu energiju i talenat.”
– Jim Irvin, potpredsednik za ljudske resurse, Nissan North America

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Rukovođenje na višoj razini”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…