Prirodno lečenje bolesti i tegoba

3.900rsd

  • EUR: 33 €

Izdavač: Mladinska knjiga

Godina izdanja: 2007.
Format: 240x300mm
Str: 383
Povez: tvrdi

Ostalo je još 1 na stanju

SKU: 00453 Kategorije: , Oznaka: Product ID: 2557

Opis

Prirodna medicina nudi trajno dobro zdravstveno stanje zato što vodi računa o načinu života pojedinca i bavi se čitavom osobom – njenim telom, umom i duhom, a ne samo simptomima lošeg zdravlja.
U neverovatno praktičnoj i korisnoj knjizi PRIRODNO LEČENJE BOLESTI I TEGOBA naći ćete na više od 400 strana brojne pouzdane i stručne savete kako izlečiti ili sprečiti najčešće bolesti i tegobe na sasvim prirodan način, upotrebom sastojaka koje možete pronaći u sopstvenom domu. Ova će Vam knjiga pomoći u povećanju prirodnog imuniteta i očuvanju vlastitog zdravlja i zdravlja Vaših ukućana. Prirodna medicina naročito naglašava važnost veze između tela i uma a naučna istraživanja iznose sve veći broj dokaza u prilog takvom pristupu.
Kako olakšati bol bez upotrebe lekova? Koju hranu jesti da biste smanjili holesterol u krvi? Šta Vam može pomoći da lakše zaspite? Knjiga PRIRODNO LEČENJE BOLESTI I TEGOBA pružiće Vam jasne i pouzdane odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja. Iskoristite urođenu sposobnost organizma da se sam izleči!

Dodatne informacije

Težina 1230 g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Prirodno lečenje bolesti i tegoba”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…