Pet Tibetanaca III izdanje

690rsd

  • EUR: 6 €

Autor: Kristofer S. Kilham

ISBN: 978-86-7473-358-5

Format: 145×205

Str: 121

Povez: broš

 

SKU: 01070 Kategorije: , Oznaka: Product ID: 5091

Opis

Nastale na Himalajima, poznate pod imenom “Pet obreda podmlađivanja”, vežbe Pet Tibetanaca na Zapad su stigle početkom 20. veka, preko penzionisanog britanskog armijskog oficira koji ih je naučio u tibetanskom manastiru.

Pet Tibetanaca je sistem jednostavnih, lakih vežbi za koje nisu potrebni naročiti uslovi, niti posebna fizička sprema, a njihova vrednost se očituje u povećanoj energiji, boljoj kondiciji, i obnavljanju sveukupne prirodne vitalnosti organizma, bez obzira na pol, godine ili fizičko stanje onoga koji vežbe upražnjava. Najvažnije je napomenuti da vežbe mogu da rade kako oni najmlađi tako i oni najstariji.

Pet Tibetanaca oduzimaju minimum vremena i truda u toku dana, ali zato mogu dramatično da povećaju fizičku snagu i gipkost, kao i psihičku oštrinu, vraćajući vitalnost, dobru fizičku kondiciju i osećaj zadovoljstva. Redovno upražnjavanje ovih vežbi ublažava mišićnu napetost i stres, poboljšava disanje i varenje, koristi kardiovaskularnom sistemu i dovodi do dubokog opuštanja i sveukupno dobrog stanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Pet Tibetanaca III izdanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.