Close

Persi Džekson i bogovi Olimpa III – Titanova kletva

Autor: Rik Riordan

Format: 130×200
Str: 304
Pismo: latinica
Povez: broš
God: 2018.
ISBN: 978-86-521-2842-6

699rsd

  • EUR: 6 €

SKU: 01415 Kategorije: , ID: 6563

Opis

Persi Džekson i bogovi Olimpa – najpopularniji avanturistički serijal na svetu.

Kada Persi Džekson primi hitan, paničan poziv od svog prijatelja Grovera, odmah se priprema za akciju. Zna da će mu biti neophodni: pomoć njegovih prijatelja polutana, njegov pouzdani mač od nebeske bronze Rasparač, i… mama, koja će ga kolima povesti u ovu avanturu.

Grover je otkrio dvoje izuzetno moćnih polutana, koje bi trebalo da sakriju od čudovišta. Ali to nije sve što čeka hrabru družinu. Titan Kronos je postavio neobičnu zamku, a mladi heroji su upali u nju i sa sobom povukli i jednu boginju s Olimpa.

U ovoj izuzetno uzbudljivoj duhovitoj i zabavnoj avanturi, Persi se suočava s najopasnijim izazovom do sada – sa hladnim i moćnim prokletstvom Titana.

„Treća knjiga avantura Persija Džeksona u potpunosti oživljava grčke mitove. Sučeljavanje bogova, koji nisu samo odrednice u udžbenicima već živi, delatni likovi, pokazuje koliko prava i dobra književnost može biti zabavna.“ — Kirkus Revievs

„Svaka nova knjiga u ovom serijalu dodaje dubinu likovima i priči, zadržavajući napetost, duh avanture i akcije, ali i humor koji je krasio prethodna dela.“ — Booklist

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “Persi Džekson i bogovi Olimpa III – Titanova kletva”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se takođe svideti…