Close
Akcija!

Ljubavna priča

Autor: Džodi Piko

Izdavač: IPS

Str:428

Format: 145×205

Povez: broš

770rsd 435rsd

  • EUR: 4 €

SKU: 01346 Kategorije: , ID: 6309

Opis

Ljubavna priča, od Džodi Piko, autorke najprodavanijih naslova sa liste Njujork Tajmsa, jedne od najvećih spisateljica savremene proze, stiže  uzbudljiva i srceparajuća priča o porodičnoj patnji i prijateljstvu prekinutom usled neočekivane tragedije.

Porodice Hart i Gold živjele su jedna pored druge osamnaest godina, deleći sve, od malih boginja do vožnje dece u školu. Poput roditelja, i deca su najbolji prijatelji tako da nikoga nije iznenadilo kada u srednjoj školi, prijateljstvo između Krisa i Emili prerasta u nešto više.  Bili su srodne duše od rođenja.

Kada u ponoć počnu da stižu pozivi iz bolnice, svi su zatečeni užasnim saznanjem: Emili je mrtva u svojoj sedamnaestoj godini od posledica ranjavanja u glavu, prilikom sporazumnog samoubistva. U cevi pištolja preostao je još jedan metak, za koji Kris tvrdi policiji da ga je namenio sebi, ali lokalni inspektor sumnja u njegovu izjavu. U jednom zastrašujućem trenutku, Hartovi i Goldovi moraju da se suoče sa najvećim strahom svakog roditelja: koliko uopšte poznajemo svoju decu?

 Naslov originala: The Pact / Jodi Picoult

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “Ljubavna priča”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *