Između igre i matematike

870rsd

  • EUR: 7 €

Autor: Živko Kostić

Izdavač: IEF

Broj strana: 278
Pismo: ćirilica
Povez: mek
God: 2003.
SKU: 00379 Kategorije: , , , , Product ID: 2388

Opis

Mašta i sama mašta – to je suština knjige Između igre i matematike. Baš se može reći da knjiga kipti od maštovitih pitanja i još maštovitijih rešenja. Kroz nju defiluju carevi, kraljevi, iz istorije poznati mudri ljudi, obični bezimeni ljudi, i svi sa nekim problemima koje valja rešavati. I svugde neki obrti situacija sa ishodima koji ostavljaju pouke.

Knjiga je prebogati oval duhovnih poslastica namenjenih halapljivcima. Začudo, i oni koji to nisu, postaju čim pročitaju prvu priču knjige. A autor je pravi majstor da Vas drži sa visokim interesovanjem za narednu priču, upravo time što je ona koju trenutno čitate veoma zanimljiva. Mamac zanimljivosti vas vodi od jedne do druge priče. I kad stignete do poslednje priče, stižete tamo sa osećanjem da želite dalje. Sve je to tako zato što se čitajući ovu knjigu jednostavno ne možete umoriti, jer vas događaji naredne priče mame.

Zabavljajući se na defileu priča i interesantnih dogodovština nećete ni osetiti kako je u pozadini svega – matematika i ni primetiti nećete da ste sve vreme bili u društvu onih koji probleme rešavaju matematički.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Između igre i matematike”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.