Tako je govorio Dejvid Ajk

1.232rsd

  • EUR: 10 €

Priredila: Milica Simić

Izdavač: Admiral Books

Format: 15,5 x 23,5

ISBN: 978-86-88617-83-3

Broj strana: 208

Povez: broš

God: 2014

SKU: 00716 Kategorija: Oznaka: Product ID: 3370

Opis

Dejvid Ajk, britanski istraživač i pisac, više od 20 godina radi na razotkrivanju skrivene „mreže moći“ koja vlada svetom, manipulišući ljudima i svetskim zbivanjima. Na početku svog puta ismevan i proglašavan „ćaknutim teoretičarem zavere“, Dejvid Ajk danas ima na hiljade poštovalaca širom sveta, njegove knjige (više od 20) prevode se na veliki broj jezika, a za njegova predavanja koja ponekad traju i po 8 časova, traži se karta više, kao što je to, recimo, bio slučaj kada je govorio na prepunom stadionu Vembli u Londonu. Kako je došlo do tolike promene? Jednostavno, i oni najuporniji skeptici koji su vrteli glavom na sam spomen „teorije zavere“ i mogućnost da postoji neka sila ili grupa ljudi koja iz potaje upravlja svetom, vremenom su počeli da priznaju da je Dejvid Ajk bio u pravu. Najveći deo onoga što je govorio i na šta je upozoravao u proteklih 20 godina već se ostvario ili se upravo ostvaruje.

Ova knjiga, koja predstavlja kratak sažetak najvažnijih tema i pitanja o kojima je Dejvid Ajk opsežno pisao u svojim delima, urađena je kako za njegove poštovaoce.

Poruka Dejvida Ajka nije poruka beznađa i mirenja sa sudbinom, već naprotiv – znanje o svetu kakav zaista jeste svima nama daje moć da nešto učinimo da bismo ga promenili i to pre svega tako što ćemo čvrsto stati na svoje noge i prestati da ćutimo. Sva moć je uvek bila i biće u našim rukama, a na čovečanstvu je sada da to potvrdi, da prestane da kleči na kolenima i uspravi se u svoj svojoj veličini i stvori od sveta jedno mnogo lepše mesto za život.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Tako je govorio Dejvid Ajk”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…