Atlantida

550rsd

  • EUR: 5 €

Autor: Dejvid Gibins
Izdavač: Laguna

Format: 13×20 cm
Str: 400
Pismo: latinica
Povez: broš
God: 2006.
ISBN: 978-86-7436-556-6
SKU: 01422 Kategorije: , , , Product ID: 6585

Opis

Vekovna opčinjenost mitovima o kontinentu Atlantida nadahnula je bezbrojne potrage za tim veličanstvenim ostrvom, na kojem su, prema predanju, vladale društvena harmonija i neizmerno bogatstvo, i koje je nenadano i nepovratno potonulo na samom početku istorije.

Podvodni arheolog Džek Hauarg i njegova istraživačka ekipa jednog dna će, roneči Mediteranom za olupinom iz homerskih vremena, naići na trag koji bi mogao biti ključ pronalaska izgubljenog sveta. I tako će se jedan naučnik, naoružan samo erudicijom, dati u potragu za ostrvom o kojem se mašta već hiljadama godina. I zaista, Džek Hauard dopreće do ivice veličanstvenog otkrića, ali s tim otkrićem pojaviće se i neočekivano opasni neprijatelji. Naučnik i njegovi saradnici nenadano bivaju uvučeni u okrutnu igru na život ili smrt.

Dejvid Gibins, i sam arheolog po struci, napisao je roman koji podjednako duguje pustolovinama Indijane Džonsa (s tom razlikom što se najveći deo Atlantide odigrava pod morem!) kao i žanru novog istorijskog trilera, danas veoma popularnom. Atlantida Dejvida Gibinsa, prevedena na 26 jezika, izuzetno je zabavno i napeto štivo, koje čitaoce, bili oni sa Mediterana ili ne, ostavlja bez daha!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Atlantida”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se takođe svideti…