Close

59 sekundi – razmislite malo, promenite mnogo

Autor: Ričard Vajzman

Izdavač: Stylos Art

ISBN: 978-86-7473-527-5
Str: 313
Pismo: latinica
Format: 21 cm

695rsd

  • EUR: 6 €

SKU: 01069 Kategorije: , ID: 5089

Opis

I javnost, a i poslovni svet, već godinama veruju u savremene mitove o moći uma, motivaciji i ostalim dugoročnim „tehnikama“ samopomoći, pri čemu njihovom primenom samo umanjuju šanse za ostvarivanje svojih ciljeva i ambicija. Još gore, neuspesi koji iz toga mogu da uslede, ljudima daju povoda da veruju kako ne mogu da upravljaju svojim životom.

Ričard Vajzman, vodeći „razbijač mitova“ u oblasti primenjene psihologije, jedan od najčešće citiranih psihologa u medijima, autor bestselera Čudnologija, ovom knjigom želi prvo da ukaže na probleme savremene industrije samopomoći, a onda, bazirajući se čvrsto na najnovijim naučnim dostignućima nudi jasna, efikasna i primenljiva rešenja koja će vam zaista pomoći da budete uspešniji, zadovoljniji i srećniji.

Njegovi saveti se brzo i lako primenjuju, uvek za manje od jednog minuta, a uz njih su po pravilu predočena i ozbiljna naučna istraživanja, koja su pomno proverena. Originalan, i pre svega ozbiljno zabavan, Vajzman nudi dinamično, životno štivo u kojem će svako pronaći korisnu informaciju, savet ili uputstvo za sebe.

„Fenomenalno! Trijumf nauke nad mitologijom samopomoći“
The Wall Street Journal

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “59 sekundi – razmislite malo, promenite mnogo”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *