59 sekundi – razmislite malo, promenite mnogo

950rsd

  • EUR: 8 €

Autor: Ričard Vajzman

Izdavač: Stylos Art

ISBN: 978-86-7473-527-5
Str: 313
Pismo: latinica
Format: 21 cm
SKU: 01069 Kategorije: , Product ID: 5089

Opis

I javnost, a i poslovni svet, već godinama veruju u savremene mitove o moći uma, motivaciji i ostalim dugoročnim “tehnikama” samopomoći, pri čemu njihovom primenom samo umanjuju šanse za ostvarivanje svojih ciljeva i ambicija. Još gore, neuspesi koji iz toga mogu da uslede, ljudima daju povoda da veruju kako ne mogu da upravljaju svojim životom.

Ričard Vajzman, vodeći “razbijač mitova” u oblasti primenjene psihologije, jedan od najčešće citiranih psihologa u medijima, autor bestselera Čudnologija, ovom knjigom želi prvo da ukaže na probleme savremene industrije samopomoći, a onda, bazirajući se čvrsto na najnovijim naučnim dostignućima nudi jasna, efikasna i primenljiva rešenja koja će vam zaista pomoći da budete uspešniji, zadovoljniji i srećniji.

Njegovi saveti se brzo i lako primenjuju, uvek za manje od jednog minuta, a uz njih su po pravilu predočena i ozbiljna naučna istraživanja, koja su pomno proverena. Originalan, i pre svega ozbiljno zabavan, Vajzman nudi dinamično, životno štivo u kojem će svako pronaći korisnu informaciju, savet ili uputstvo za sebe.

“Fenomenalno! Trijumf nauke nad mitologijom samopomoći”
The Wall Street Journal

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “59 sekundi – razmislite malo, promenite mnogo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.