Close
Akcija!

Udaraj u gong i prodaj svoje slatkiše

Mudre misli i izreke za poslovne ljude – od Konfučija do Bila Gejtsa

Autor: Mugdim Šehalić

Format: 140×205

Povez: tvrdi
Str: 160, ilustrovano

ISBN: 978-86-910863-0-5

 

1.000rsd 520rsd

  • EUR: 4 €

SKU: 01000 Kategorije: , Oznaka: ID: 4523

Opis

Udaraj u gong i prodaj svoje slatkiše je stara kineska izreka kojom su Kinezi saželi suštinu marketinško-prodajne filozofije.

Knjiga je profilisana kao instruktivan, podsticajan i zabavan priručnik i podsetnik za poslovne ljude, posebno one koji se bave prodajom i marketingom.

Pronicljivost, kreativnost, duhovitost i večita aktuelnost više oko 1500 misli najvećih svetskih umova biznisa, nauke, filosofije i umetnosti iz raznih epoha, u rasponu od Konfucija do Bila Gejtsa, preporučuju ovo izdanje „za svaki radni sto i svaku kancelariju.

„Osim iskustava instant savetnika, ovde ćete pronaći i Šekspira kao „makijavelistu“ (Da bi postigao svoj cilj, čak i đavo citira Bibliju), Mešu Selimovića kao „teoretiačra“ identiteta (Nije čovek ono što misli, već ono što čini), ali i neznanonog kinsekog mudroslovca….“

Cvijetin Milivojević

„Izreka Ivana Meštrovića Dobro hoće da bude bolje, bolje da postane najbolje, a samo tupo i glupo misli da je dovoljno samo sebi i da je dobro onakvo kakvo je može da posluži kao inspiracija za nastanak ove zbirke-vodiča za otkrivanje i pokretanje ogromnog poencijala koji leži u svakom od nas.“

Miša Lukić

 

Dodatne informacije

Dimenzije 140 x 18 x 205 mm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi i ostavite svoju recenziju za “Udaraj u gong i prodaj svoje slatkiše”

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se takođe svideti…